erhvervsgrund-salg.dk: Erhvervsgrund i Kolding

Erhvervsgrund i Kolding

Om Kolding

Kolding er med sine mere end 57.000 indbyggere Danmarks 7. største by og den største by i Kolding Kommune. Kolding ligger centralt i Syddanmark og er vokset til at blive en af de vigtigste handelsbyer i Trekantsområdet. Byen deles i to af åen Kolding Å, hvoraf den ene del hører til Nørrejylland mens den anden del hører til Sønderjylland. Som by kan Kolding umiddelbart dateres tilbage til slutningen af 1100-tallet, men den blev hurtigt en vigtig by i middelalderen, da den skabte grænsen mellem Kongeriget og hertugdømmet Slesvig. I 1200-tallet blev byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, opført, der efter en større restaurering, der begyndte sidst i 1800-tallet, nu er Koldings største seværdighed.

Grundet sin placering ved grænsen mellem Slesvig og Danmark har Kolding spillet en stor rolle i flere af de krige, der udspillet sig i historien, her i blandt Trediveårskrigen, Treårskrigen og 2. verdenskrig. På grundet af Trekantsområdets stigende vigtighed i den danske handel har byen dog oplevet en lang periode efter 2. verdenskrig præget af stor vækst. I dag har Kolding alt man kan forestille sig af en by med den størrelse, hvor både erhvervsliv, uddannelse og kultur i samspil gør Kolding til en spændende og levende by. Sportsmæssigt har håndbold længe været Koldings primære fokusområde, hvor Kolding IF’s herrehold er det mest vindende hold i dansk håndbolds historie.

Virksomhed i Kolding

Kolding blev i 2009 kåret af Dagbladet Børsen til at være årets vækstcenter i Danmark. Det skyldes blandt andet en stor indsats fra Business Kolding, der er Kolding Kommunes erhvervsråd, for at give nuværende virksomheder og iværksættere de bedste vilkår i Kolding. Kolding oplever en stor vækst i antallet af arbejdspladser, hvilket forventes at smitte af på en generel vækst i hele byen. Visionen er i øvrigt at gøre Kolding til Danmarks handelscenter nr. 1 vest for Storebælt, en vision der skal opfyldes i kraft af Koldings centrale placering i Syddanmark.

Værd at besøge i Kolding

- Koldinghus

- Geografisk Have

- Trapholt

- Mungo Park

- Dansk Sygeplejehistorisk Museum

- Sct. Nicolai Kirke

- Kolding Miniby

- Kolding Storcenter

- Kolding City

Koldings geografi:

Kolding havde i 2011 57.197 indbyggere, hvilket gør byen til Danmarks 7. største. Den ligger ved Kolding Fjord, umiddelbart Lillebælts overgang til Jylland, hvilket giver Kolding en central placering i Trekantsområdet. De vigtigste gader i byen omfatter blandt andet Søndergade, Låsbyvej og Toldbodgade.

Links om Kolding

Om Kolding på Wikipedia

Link til Kolding Kommune

Kort over Kolding

 

Business Kolding

Erhvervslokaler i Kolding

 

Søg erhvervslokaler i Kolding

Hvis du søger en erhvervsgrund til leje eller til salg, er det vigtigt at undersøge markedet grundigt. Der er et stort udbud af erhvervsgrunde lige nu, så der er gode mulighed for at finde en billig og velbeliggende erhvervsgrund der opfylder dine behov.

Sørg altid for at sikre dig at der foreligger de nødvendige tilladelser.

Bemærk at en del erhvervsgrunde også kan lejes i en kortere eller længere periode.

Klik på linksene i højre side for at starte din søgning efter en erhvervsgrund.

Mere i denne kategori: « Svendborg Vejle »

Icon CO2 neutral website English transparent.png